Powered by Portstream Media logo Portstream Media

in Nieuws Bedrijven

Scan omgeving

Op bedrijven en aanbiedingen in de buurt.

BEGIN SCAN


Verdubbeling collecteopbrengst KWF in Spijkenisse

SPIJKENISSE – In de afgelopen collecteweek voor KWF Kankerbestrijding heeft de afdeling Spijkenisse veel werk verzet. Veel vrijwilligers hebben keihard gewerkt om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit heeft geleid tot het mooie resultaat van €16.235,24 ten behoeve van onderzoek ter voorkoming en genezing van kanker. Het opgehaalde bedrag is een verdubbeling van de opbrengst in 2011. Dit enorme positieve resultaat is te danken aan de bestaande en nieuwe wijkhoofden en collectanten.

KWF Spijkenisse, onder leiding van voorzitter Cor Weber, hoopt volgend jaar nog meer geld op te halen voor de strijd tegen kanker, omdat er nog steeds plekken zijn waar niet is gecollecteerd. Dit is een gemiste kans, dus graag roept de afdeling Spijkenisse vrijwilligers op zich telefonisch te melden via 0181-641517.

Download onze app!

Reageer via Facebook

reacties

U kunt hier reageren op een bericht. Wilt u inhoudelijk meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de betreffende organisatie. Reacties via de website worden pas zichtbaar op de site na goedkeuring door de redactie. Reacties via Facebook zijn direct zichtbaar op de website.

7 + one =