Danique van Tilburg uit Spijkenisse in de race als koffermeisje

Geplaatst op

  • Danique van Tilburg2

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Voorne-Putten

Danique van Tilburg uit Spijkenisse staat bij de bovenste zesentwintig vrouwen die kans maken één van de nieuwe koffermeisjes te worden voor het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht van RTL. Als het Danique lukt uiterlijk vrijdag in de top 26 te blijven, gaat ze direct een ronde verder naar de selectiedag. Uiteraard roept Danique iedereen uit Spijkenisse en Voorne-Putten op, op haar te stemmen. "Als het lukt dan vertegenwoordig ik toch maar mooi de gemeente Nissewaard", vertelt Danique. Stemmen kan via de deelnemerspagina van Danique van Tilburg. Stemmen kan nog tot vrijdag 25 augustus, 23.00 uur. 

Danique van Tilburg (23) woont nu voor de tweede keer in Spijkenisse. In haar eerste periode zat ze op de christelijke basisschool CBS Marimba in de wijk Groenewoud. Na haar middelbare school is ze in 2010 aangenomen op de theateropleiding aan het Art en Entertainment College te Amsterdam. In 2013 is Danique afgestudeerd als Artiest Theater. Ze heeft veel theatergerelateerde projecten gedaan, maar ook Film, TV en Entertainment. Toen Danique de actie voorbij zag komen en ze er vier keer in werd getagd op Facebook dacht ze 'ik doe het gewoon, eens kijken hoever ik kom'.

Koffermeisje
Het spel "Op zoek naar een nieuw koffermeisje" werd gestart op 14 augustus en loopt tot en met aanstaande vrijdag 25 augustus, 23.00 uur. In het spel gaat de Nationale Postcodeloterij op zoek naar een meisje dat voor de duur van minimaal één tv-seizoen (met ingang van de voorjaarsserie 2018) deel gaat uitmaken van het koffermeisjes-ensemble van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Iedere deelnemer heeft hierbij op koffermeisje.nl een eigen profiel met presentatiefilmpje, en iedere deelnemer probeert stemmen te werven om zo kans te maken de selectiedag te halen.

Selectiedag
Aan het einde van de actieperiode worden de 26 deelnemers met de meeste stemmen uitgenodigd om deel te nemen aan de selectiedag op 30 augustus. Op de selectiedag kiest een vakjury bestaande uit Lucia Marthas (algemeen directeur LMIPA), Fred van Leer en een ex-koffermeisje 5 deelnemers uit die ieder één keer mogen fungeren als koffermeisje in een aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht, uit te zenden in de periode september/oktober 2017.

Stemmen
Uiteraard roept Danique iedereen uit Spijkenisse en Voorne-Putten op, op haar te stemmen. "Als het lukt dan vertegenwoordig ik toch maar mooi de gemeente Nissewaard", vertelt Danique. Stemmen kan via de deelnemerspagina van Danique van Tilburg: https://koffermeisje.postcodeloterij.nl/alle-deelnemers/deelnemer?id=1198-danique-van-tilburg. LET OP: als je stemt via e-mail, dan krijg je een bevestigingsmail. Deze moet je wel bevestigen anders telt de stem niet. Stemmen kan nog tot vrijdag 25 augustus, 23.00 uur. "Je mag stemmen met alle e-mailadressen die je hebt, dus ik hoop dat alle Spijkenissers en Nissewaarders mij zoveel mogelijk willen steunen", besluit Danique.

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP