Golfen met je idool voor de Health Promoters

Geplaatst op

  • Rene van der Kerkhof jpeg

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Westvoorne

Stichting Vrienden van de Health Promoters organiseert op 1 september a.s. een uniek golfevenement op Golfclub Kleiburg waarbij er in elke flight een bekende Nederlander meespeelt. Het is een geweldige kans om op deze prachtige golfbaan met uw zakelijke relaties te golfen en van gedachten te wisselen met mensen uit de wereld van sport, politie en entertainment.

Het arrangement 
Een flight voor 3 personen kost € 750,= en je kunt je ook als één persoon inschrijven voor € 250,=. Aan elke flight wordt een celebrity toegevoegd. Dit is inclusief ontvangst met koffie en gebak, lunchpakket, aangeklede borrel, snack met drankje op de baan en diner.

Ambassadeur Klaas Wilting kijkt er naar uit
“Het is toch geweldig om voor één van mijn goede doelen dit evenement te mogen organiseren. Ik heb regelmatig contact met René van der Kerkhof, Tom Okker, Mariska van Kolck, Nurlaila Karim, Chimène van Oosterhout. We kijken dan ook naar de BN-ers die we nog uit ons netwerken kunnen betrekken. En zo kijken ook de andere collega-bekenden zodat we iets moois kunnen neerzetten voor de Health Promoters. We hebben contacten tot Humberto Tan aan toe. We hopen dat deze laatste ook tijd kan vrijmaken in de agenda,” vertelt Klaas hoopvol.

Wat maakt deelname zo bijzonder…..
Tijdens deze mooie Golfdag steunt u het goede doel dat zich inzet tegen sterfte door eenvoudige ziektes. Health Promotion South Africa Trust ® is een non-profitorganisatie die voorlichting en training geeft op het gebied van hygiëne, gezondheid en het voorkomen van ziekten, in de townships van zuidelijk Afrika. Een bijzondere organisatie die in 2016 nog de waardering van President Barack Obama ontving.

 

Het programma en hoe je je kunt aanmelden

11:00 uur Ontvangst in het sfeervolle clubhuis met koffie en gebak en uitdelen lunchpakket

12:30 uur Start golftoernooi

17:00 uur Borrel met hapjes, prijsuitreiking en veiling voor het goede doel

19:00 uur Diner

 Meld u snel aan via www.golf4health.nl 

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

  • Andy Smith 13/07/2017 8:30pm (2 jaren geleden)

    Top dag gaat het worden op een top 50 baan van Nederland . Health Promotors doet heel veel zeer belangrijk werk in de Townships van Afrika om ziektes te voorkomen die wij nauwelijks nog herkennen in Netherland . Ik heb de lessen zelf gezien in Afrika en U steun is hard nodig
    Doen graag

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP