Heeft u nog spullen voor de jaarlijkse rommelmarkt in Zuidland?

Geplaatst op

Bron: Protestantse Gemeente Zuidland

  • kerk zuidland

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Zuidland

Op zaterdag 9 september vindt de jaarlijkse rommelmarkt rondom de Dorpskerk aan de Kerkstraat in Zuidland weer plaats. De markt begint om 09.00 uur. Wie in Zuidland woont en spullen aan te bieden heeft, kan tot uiterlijk vrijdag 1 september bellen met J. van der Steen (0181-451056) of R. Scheer (06-11594980 of 0181-452084). De spullen worden dan op zaterdag 2 september tussen 09.00 en 12.00 uur opgehaald. Mensen kunnen de spullen op deze ochtend ook zelf bij de Dorpskerk afgeven.


Alleen spullen die verkoopbaar zijn

De organisatie van de rommelmarkt is in handen van de Protestantse Gemeente te Zuidland. Omdat zij fors moet betalen voor het weggooien van de overschotten van de markt, accepteert zij alleen spullen die verkoopbaar zijn.

Van alles te koop

De rommelmarkt vindt gelijktijdig met de jaarmarkt plaats en duurt tot 15.30 uur. Op de rommelmarkt zullen weer allerlei tweedehands spullen te koop zijn, zoals fietsen, kleding, speelgoed, elektronica, gereedschap, meubels en boeken. Ook is er weer een rad van avontuur, met allerlei leuke prijzen, zoals taarten. Voor de liefhebbers worden ook gebreide sokken verkocht.

Onderhoud gebouwen

De opbrengst van het festijn gaat naar het onderhoud van de kerkgebouwen van pastorieën.

Zaterdag 09-09-2017

09.00 t/m 15.30

Zuidland

Extra informatie

Locatie
Zuidland

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP