Zalig Access Bars™ demonstratieavond in De BoeddhaBoom in Hellevoetsluis

Geplaatst op

  • visitekaart 2
  • access bars boekenberg2

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Regio

Op vrijdagavond 12 mei van 19.30 tot 21.30 uur is er in De BoeddhaBoom Hellevoetsluis een demonstratieavond Access Bars™. Tijdens deze avond is er gelegenheid een korte Barsbehandeling te ervaren. Daarnaast zal er informatie gegeven worden over Access Bars, een video getoond worden en nog meer tools van Access Consciousness worden aangereikt.  
Je hoofd vrij van muizenissen, een shift in energie ervaren”, is wat mensen ons na de behandeling vertellen. Wat zal het nog meer voor jou kunnen betekenen? Zien we jou aanstaande 12 mei? Geef je op via de mail.

Access Bars™, ontwikkeld door Gary Douglas is de eerste stap, naar wat Access Consciousness™ nog meer voor je kan betekenen. Praktische technieken en processen die ontworpen zijn om lichamelijke en psychische ongemakken te verlichten. In de praktijk van Lizzy de Kanter en Aglaia van Oord, genaamd Zalig, kun je verschillende behandelingen ondergaan op het gebied van Access Consciousness™.  

Access Bars™ zijn 32 punten op het hoofd die zachtjes worden aangeraakt. Het maakt je hoofd leeg, zodat er ruimte ontstaat in je systeem voor iets nieuws van wat jij wenst. Vaak nemen we overtuigingen en gedrag over vanuit ons verleden/ vorige levens die ons nu niet meer dienen. Bars kan dit opruimen, zodat je met een schone lei verder gaat. Zie het als een defragmentatie van de harde schijf van je computer. Op z’n minst zul je een ontspannen behandeling ervaren en in het meest gunstigste geval verandert je leven. 

Een volledige Bars™ sessie duurt 90 minuten. 
Het nalopen van de bars is een proces waarbij je volledig aangekleed op je rug ligt op een massagetafel.

Denk aan:

  • meer energie.
  • betere nachtrust.
  • meer creativiteit.
  • traumaverwerking.
  • loslaten van emoties.
  • acceptatie van jouw lichaam.
  • meer ruimte en gemak in jouw leven.
  • geen malende gedachtes/ stressvermindering.

Tijdens de Barsbehandeling vertragen je hersengolven net als ze doen in een meditatieve toestand. Je geest ontspant zich tijdens het nalopen van de Bars waardoor je makkelijk datgene loslaat wat niet meer bij je past. Dit kan eraan bijdragen meer present te zijn in je dagelijkse leven met gemak, vreugde en minder oordeel. Hoeveel ruimte voor nieuwe en frisse ideeën zou er dan kunnen ontstaan? 

Access Bars Classes (workshops)

Op donderdag 11 mei en zaterdag 10 juni is er in Vierpolders de Access Bars™ Workshop / Class te volgen. Leer zelf in één dag dit dynamisch transformerende en ontspannende proces te geven en ontvangen. Lees hier meer over de dag zelf.
Locatie: praktijk Zalig in Vierpolders

Demonstratieavond Access Bars 12 mei

Tijdens deze avond is er gelegenheid een korte Barsbehandeling te ervaren. Daarnaast zal er informatie gegeven worden over Access Bars™ en zullen er verbale processen gebruikt worden om energieën te klaren daar waar nodig.

Locatie: De BoeddhaBoom in Hellevoetsluis
Kosten: 15 euro p.p.
Reserveer via: info@zalig.nu.
Meer info: https://www.facebook.com/events/1491237620908236/

 


Boek een behandeling

Onze praktijk aan de Veckdijk 12 in Vierpolders is dagelijks van 11.00 tot 15.00 uur geopend en op dinsdage tussen 12.00 en 15.00 uur kan er ook geboekt worden in de BoeddhaBoom op de Rijksstraatweg 124 in Hellevoetsluis. Meer info en reserveren.

Wat is Access™? Het is een set gereedschappen en technieken die je in staat stelt alles te veranderen dat je niet kunt veranderen en alles wat je verlangt op een andere en gemakkelijkere manier te creëren. In praktijk Zalig kun je Access Consciousness lichaamsprocessen/ behandelingen ondergaan. Wij, Lizzy en Aglaia, heten je welkom! Mail gerust voor een afspraak. Onze praktijk is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 - 15.00 uur. Volg ons op Facebook en check onze website.

Je hoofd vrij van muizenissen, een shift in energie ervaren”, is wat mensen ons na de behandeling vertellen. Wat zal het nog meer voor jou kunnen betekenen? Reserveer alvast voor de aankomende donderdag.

Meer info en reserveren via: info@zalig.nu.

ZALIG voor ruim bewustzijn
Lizzy de Kanter en Aglaia van Oord
Access Consciousness™ Bars Facilitators
Veckdijk 12
3237 LV Vierpolders 
E-mail: info@zalig.nu
Website: www.zalig.nu
Facebook

Vrijdag 12-05-2017

19.30 t/m 21.30

Regio

Extra informatie

Locatie
Hellevoetsluis

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP