Met de waterbus naar het EIC tijdens de Wereldhavendagen

Geplaatst op

Bron: EIC Mainport Rotterdam

  • technolab whd 2016

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Regio

Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2017 is tijdens de Wereldhavendagen in en rondom het EIC op de Landtong in Rozenburg van alles te beleven! Een spetterend programma over de dynamische wereld van de haven, industrie, innovaties en natuur.  Daarna kun je vanaf het EIC gemakkelijk metde Waterbus via Vlaardingen naar Rotterdam v.v. om nog meer activiteiten van de Wereldhavendagen mee te maken. Vanaf het water krijg je een prachtig beeld van de haven. Voor informatie over vaartijden, opstappunten, tarieven en reserveren: www.waterbus.nl

Op de EIC- havenexpositie kun je aan de slag met spannende games. Wees procesoperator op de raffinaderij, speel het energiespel en test de elektronische geurneus. Maak je eigen virtual reality bril en ontdek de vele beroepen en opleidingen tijdens de “beroepen catwalk”. Doe spannende proefjes in het chemie en technolab of neem virtueel alvast een kijkje in de Blankenburgtunnel. Buiten is er ook van alles te doen zoals de “Alles is techniek experience”, drones, model- en helikoptervluchten, knuffelbeervliegen, mountainbiken, Struinen op de Landtong, De Energiebus, de wereldse haven schilderen, ponyritten, zeekadetten en nog heel veel meer! Het thema van de Wereldhavendagen, die dit jaar 40 jaar bestaan, is “Werelds”!


Kortom: Een werelds dagje uit voor jong en oud!

 

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP