Vijverpartij winkelcentrum opgeknapt

Geplaatst op

  • Vijverpartij winkelcentrum opgeknapt

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Hellevoetsluis

Op woensdag 26 april bekeek wethouder Hans van Lith samen met Hans de Wit van de winkeliersvereniging het resultaat van de werkzaamheden aan de vijverpartij bij het winkelcentrum de Struytse Hoeck. Beiden zijn erg tevreden met  het resultaat en zien dit als een nieuwe stap in de kwaliteitsverbetering van het winkelcentrum.

Vorig jaar koos de gemeenteraad ervoor om een stap verder te gaan dan de noodzakelijke vervanging van de kapotte damwanden bij de vijverpartij. Er is extra geld geïnvesteerd om niet alleen de versleten inrichting te vervangen, maar het gebied ook een aantrekkelijke uitstraling te geven. Aannemer Ooms Construction uit Middelharnis heeft de werkzaamheden uitgevoerd.

Contrast

Een combinatie van gemetselde kademuren en groene oevers zorgen voor een mooi contrast, wat de beleving ten goede komt. De nieuwe brug heeft een andere locatie gekregen waardoor er geen trap meer nodig is en de brug beter in lijn ligt met de toegang tot het winkelcentrum.

De aanpassing van de vijverpartij past in de plannen die de gemeente, winkeliersvereniging en vastgoedeigenaren hebben om De Struytse Hoeck te vernieuwen en langdurig aantrekkelijk te maken.

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

  • Jan Paul 02/05/2017 8:34pm (2 jaren geleden)

    Word het stuk ernaast ook opgeknapt tot de andere kant ? Hout een laagje verf of olie zodat het er niet zo verweerd uitziet >

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP