Voedselbank zoekt dringend chauffeurs

Geplaatst op

  • Voedselbank start met crowdfunding voor vrachtwagen

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Voorne

De Voedselbank Spijkenisse eo zoekt met spoed meerdere vrachtwagenchauffeurs met een groot rijbewijs die op vrijwillige basis een 9-tons vrachtwagen met koel-/vriesinstallatie kunnen besturen. Je bent in ieder geval op woensdag, donderdag of vrijdag een deel van de dag beschikbaar. De Voedselbank stelt in overleg met de kandidaten het rooster op. Je rijdt onder andere naar het Distributiecentrum Rotterdam om daar voorraden op te halen die we verwerken in de voedselpakketten voor de klanten.

Groot rijbewijs én groot hart
Heb jij niet alleen een groot rijbewijs maar ook een groot hart? Help dan samen met andere vrijwilligers 650 klanten aan een wekelijks voedselpakket. Je kunt solliciteren of je vragen stellen via vbspijkenisse@hotmail.com.

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP